Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blätterteig
- 150 g Butter, in kleinen Stücken
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Salz
Füllung und Fertigstellung
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe (volitelně)
- 200 g Sauerkraut, konserviert
- 20 g Tomatenmark
- 80 g Crème fraîche und etwas mehr zum Servieren
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
100
g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
nebo 100 g Seelachsfilets, frisch, in Stücken (2 cm) - 1 Eigelb, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kreppel
1 godz.
Watruschki
1 godz. 40 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1 Std. 45 Min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1hod. 30min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min