
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Whiskey-Sahne-Zabaglione
- 100 g Whiskey-Sahne-Likör (z. B. Baileys)
- 60 g Apfelsaft
- 40 g Zucker
- 6 Eigelb
Birnen und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Birnen geviertelt, entkernt
- 2 Stückchen Butter (à 2 cm)
- 1 Prise Safran
- 1 EL Vanillezucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 368 kcal / 1538 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24hod.
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2hod. 20min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1hod. 20min
Sauce Béarnaise
20min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Gazpacho Andalusia
40min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Vitello Tonnato
48hod.