Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Whiskey-Sahne-Zabaglione
- 100 g Whiskey-Sahne-Likör (z. B. Baileys)
- 60 g Apfelsaft
- 40 g Zucker
- 6 Eigelb
Birnen und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Birnen, geviertelt, entkernt
- 2 Stückchen Butter (à 2 cm)
- 1 Prise Safran
- 1 EL Vanillezucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 368 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 Std. 35 Min
Portugiesische Crème Brûlée
25min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2 Std. 10 Min
Bouillabaisse
1h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min