Majonez japoński (kewpie)

Majonez japoński (kewpie)

4.0 24 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
10 porcji

Suroviny

  • 10 g octu jabłkowego
  • 20 g bulionu dashi, płynnego
  • 120 g oleju z pestek winogron
  • 1 łyżeczka musztardy Dijon
  • ½ łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 żółtko bardzo świeże, rozm. L

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Protein 0.5 g
Kalorie 491.7 kJ / 119.5 kcal
Tuk 12.9 g
Sacharidy 0.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...