Majonez japoński (kewpie)
TM5 TM6

Majonez japoński (kewpie)

4.0 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g octu jabłkowego
  • 20 g bulionu dashi
  • 120 g oleju z pestek winogron
  • 1 łyżeczka musztardy Dijon
  • ½ łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 żółtko, bardzo świeże, rozm. L

Nutriční hodnoty
na 1 Cały przepis
Kalorie
4917 kJ / 1195 kcal
Protein
4.9 g
Sacharidy
3 g
Tuk
129 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty