Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
nebo 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignoncremesuppe
15 λεπτ.
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1h 10 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Kürbissuppe
35min
Tomatensuppe
45 Min
Prosecco-Waffeln mit Granatapfelsahne
30 Min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45 Min
Bunte Gemüseplatte (炒五色蔬菜)
45 Min
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1h 20min
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
15 λεπτ.
Rote-Bete-Suppe
40 Min