Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
nebo 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Hackfleisch
35 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Gefüllte Blinis
55 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Oliviersalat
3 Std.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50 min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min