Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 9 Eier, davon 1 verquirlt
- 250 g Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
- 250 g Babyspinat, frisch
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 90 g Milch
- Butter zum Einfetten
- 275 g Blätterteig, aus der Kühltheke
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2392 kJ / 572 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 862 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Kartoffel-Quiche
3sa
Rote-Bete-Tarte
1j 30 menit
Gemüsetarte
1j
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1j 30 menit
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1j 30 menit
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1h 50min
Kardamom-Orangen-Shortbread
1 Std. 45 Min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min