
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 100 g Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
300
g Weizenmehl Type 550
nebo 300 g Dinkelmehl Type 630 - 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Rhabarber geschält, in Rauten (5 cm)
Belag und Fertigstellung
-
50 - 75
g Parmesan in Stücken (3 cm)
nebo 50 - 75 g Pecorino in Stücken (3 cm) - 1 - 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 500 g Frischkäse
- 4 Eier
- ¼ TL Pfeffer
-
10 - 15
g Petersilie abgezupft
nebo 10 - 15 g Bärlauch grob gehackt - 45 g Speisestärke
-
1
EL Zucker
nebo 1 EL brauner Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 401 kcal / 1677 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 269 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühstücks-Drink
15min
Käse-Zwiebel-Tarte
1hod. 45min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1hod. 30min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9hod.
Oster-Brot-Torte
1hod.
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1hod. 50min
Pudding Oma Erna
30min
Flammkuchen mit Erdbeeren und Ziegenkäse
40min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1hod.
Apfelcreme
30min
Ofen-Omelette mit Topping
20min