櫻花蝦炒四季豆

櫻花蝦炒四季豆

3.8 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    5 克
  • 櫻花蝦
    10 克
  • 1 大匙
  • 新鮮四季豆 去頭尾和筋,切段(約3公分)
    300 克
  • 20 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5.5 g
Kalorie 243.8 kJ / 61 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 5.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...