櫻花蝦炒四季豆
TM5 TM6

櫻花蝦炒四季豆

3.8 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 5 克 蒜頭
  • 10 克 櫻花蝦
  • 1 大匙 油
  • 300 克 新鮮四季豆 ,去頭尾和筋,切段(約3公分)
  • 20 克 水
  • ½ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
243.8 kJ / 61 kcal
Protein
5.5 g
Sacharidy
5.5 g
Tuk
3.8 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty