Zařízení & příslušenství
櫻花蝦炒四季豆
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭5 克
-
櫻花蝦10 克
-
油1 大匙
-
新鮮四季豆 去頭尾和筋,切段(約3公分)300 克
-
水20 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.5 g
Kalorie
243.8 kJ /
61 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
5.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽的快手料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan