Zařízení & příslušenství
芹菜枸杞炒豆包
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
油5 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
芹菜 切段(約5公分)80 克
-
炸豆包 切寬條(約1.5公分)200 克
-
水10 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
糖⅛ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
596.7 mg
Protein
26.2 g
Kalorie
991 kJ /
236.9 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
2756.2 g
Sacharidy
7.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan