Zařízení & příslušenství
雞爪凍
Příprava 10min.
Celkový 25hod. 50min.
1 完整食譜
Suroviny
-
水1500 克
-
雞爪 剪去指尖500 克
-
薑 切片15 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段(約5公分)1 枝
-
八角3 顆
-
冰糖50 克
-
滷包1 個
-
米酒50 克
-
醬油100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
5522.4 mg
Protein
113 g
Kalorie
6208.8 kJ /
1485.3 kcal
Tuk
71.1 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
603.1 g
Sacharidy
81.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日開胃菜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan