Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 50 g tereyağı
- 15 g domates salçası
- 15 g biber salçası
- 300 g haşlanmış nohut, suyu varsa süzülmüş
-
350
g su
nebo 350 g et suyu (sıvı) - 300 g Ispanak kökü, uç kısmı temizlenmiş, ıspanak kökleri çok büyükse 2'ye bölünmüş
- 1 tk tuz
- ½ limonun suyu
- ¼ - ½ tk kimyon, damak tadına göre
- 1 diş sarımsak (volitelně)
- 1 ½ tk kuru nane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1049.2 kJ / 250.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 min
Fındıklı Tahin Pekmez
1 godz. 10 min
Kabaklı Börek
1 godz. 10 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 godz.
Zeytinyağlı Enginar
1 godz.
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Mercimek musakka
2h 20min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 Min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Plaska
1 Std. 15 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min