Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les palets
- 120 g de beurre doux, mou
- 130 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 170 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de rhum
- 100 g de confiture d'abricots
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 688 kJ / 163 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Streusel
2 Std.
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Mincemeat
25 Min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Spritzbredele
25 Min
Gaufrettes à la vanille
1 Std. 5 Min
Butterbredele
2 Std. 30 Min
Cramique
2 Std.
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Carbonade flamande
1h 45 min.
Welsh rarebit
30 Min