
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 hojas de gelatina
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 90 g de queso azul
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 3 peras conferencia
- 1 cucharadita de mantequilla (y algo más fundida para pincelar)
- 20 - 30 g de masa kataifi
- 15 granos de pimienta rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 100 kcal / 419 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 7.3 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 100.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20min
Minitarta tatín
1hod. 20min
Coca mar y tierra
55min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1hod. 45min
Canelones con ceps al foie
2hod. 50min
Rollo de pavo con mermelada de tomate
2hod.
Fondue en pan de payés
1hod. 15min
Bisque de langostinos a la vainilla
1hod.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1hod. 10min
Bocaditos con gambón
20min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3hod. 15min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1hod. 15min