
Zařízení & příslušenství
Asparagus cream soup
Příprava 15min
Celkový 30min
6 portions
Suroviny
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
spreadable cheese50 g
-
sour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
77 kcal /
325 kJ
Protein
3 g
Tuk
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
174 recept
Švýcarsko
Švýcarsko