Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 crottins de Chavignol, coupés en quatre
- 150 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 90 g de tomates confites à l'huile
- 80 g de beurre, et un peu pour les moules
- 250 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 4 œufs
- 50 g d'huile d'arachide
- 60 g de moutarde à l'ancienne
- 45 g de concentré de tomate
- 200 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 828.8 kJ / 198.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Muffins pomme-camembert
55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Cannelés au jambon
13 Std.