Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g gruyère
- 300 g d'eau
- 220 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de bacon en allumettes
- 30 g de noix décortiquées, grossièrement concassées à la main
- 150 g de fromage frais, type St Môret
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1450.2 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1h
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min
Conchiglie au potiron
40min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1 godz. 30 min
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55 Min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Pain d'Halloween à la citrouille
3sa 15 dk
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55 Min