Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g gruyère
- 300 g d'eau
- 220 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de bacon en allumettes
- 30 g de noix décortiquées, grossièrement concassées à la main
- 150 g de fromage frais, type St Môret
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1450.2 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de chou-fleur au fromage
45 Min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 Std. 45 Min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1h 30min
Pâtisson farci
1h 20min
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1 Std.
Mini-gaufres carotte-chorizo
1 Std.
Crumble de potiron et jambon
1ωρ. 10 λεπτ.
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 Min
Conchiglie au potiron
40 Min
Flan de patate douce aux épices
55min