Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g gruyère
- 300 g d'eau
- 220 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de bacon en allumettes
- 30 g de noix décortiquées, grossièrement concassées à la main
- 150 g de fromage frais, type St Môret
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1450.2 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Roulé à la tomate
2h
Tarte betterave-chèvre frais
1 Std. 15 Min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1 Std. 30 Min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1 Std. 30 Min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1 Std.
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 Min
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1 Std.
Gaufre de légumes
35min
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55 min
Flan de patate douce aux épices
55 min