Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu, coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1456.3 kJ / 348.3 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Lasagnes de poisson aux champignons
1 godz. 30 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1h 15min