Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu, coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1456.3 kJ / 348.3 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30 min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Merlan aux poireaux
30 min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Lasagne au saumon et poivron
1 Std. 10 Min
Blanquette de cabillaud
55 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min