Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu, coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1456.3 kJ / 348.3 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Merlan aux poireaux
30min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Gratin de lieu
1h 25min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min