Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 80 g pecan nut halves, plus extra for decorating
- 190 g soft dark brown sugar
- 100 g dairy-free spread
- 150 g tinned coconut milk
- ½ tsp fine sea salt
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 red apple (approx 100 g), cored, quartered
- 250 g self-raising flour
- 120 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 2 Tbsp ground linseeds, mixed with 5 Tbsp water
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
Cashew Cream Frosting
- 240 g cashew nuts
- 10 g sugar
- 50 g coconut oil
- 100 g tinned coconut milk
- ½ tsp natural vanilla extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2680 kJ / 644 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Vegan Brownies
2hod. 40min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 Std. 15 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Raw Chocolate Snaps
1hod. 5min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Posh Paleo Bread
55 Min
Vegan Coconut Cake
50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min