
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g gram flour plus extra for dusting
- 80 g water
- 70 g walnut oil
- 1 garlic clove
- 40 g onion halved
- 2 - 3 pinches fine sea salt to taste
- 15 g walnut halves
- 400 g aubergines cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- 1 Tbsp honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 320.9 kcal / 1342.5 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 19.8 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 198.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom Stroganoff
30min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2hod. 45min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Aubergine and Almond Dip
20min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1hod. 40min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1hod. 50min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.