Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

3.6 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • gram flour plus extra for dusting
    200 g
  • water
    80 g
  • walnut oil
    70 g
  • garlic clove
    1
  • onion halved
    40 g
  • fine sea salt to taste
    2 - 3 pinches
  • walnut halves
    15 g
  • aubergines cut in pieces (2-3 cm)
    400 g
  • vegan cheese, grated (see tip)
    100 g
  • honey
    1 Tbsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 198.2 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 1342.5 kJ / 320.9 kcal
Tuk 19.8 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 28.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...