Zařízení & příslušenství
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
198.2 mg
Protein
9.2 g
Kalorie
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Tuk
19.8 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
28.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Dill Stuffed Peppers
5min.
Leek Quiche
1hod. 20min.
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1hod.
Vegan Aubergine Rolls
11hod. 15min.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1hod. 40min.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1hod. 5min.
Tomato and Vegetable Quiche
1hod. 45min.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1hod. 20min.
Lentil and Pancetta Stew
1hod.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.