Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

3.6 10 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • gram flour plus extra for dusting
    200 g
  • water
    80 g
  • walnut oil
    70 g
  • garlic clove
    1
  • onion halved
    40 g
  • fine sea salt to taste
    2 - 3 pinches
  • walnut halves
    15 g
  • aubergines cut in pieces (2-3 cm)
    400 g
  • vegan cheese, grated (see tip)
    100 g
  • honey
    1 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 320.9 kcal / 1342.5 kJ
Protein 9.2 g
Tuk 19.8 g
Sacharidy 28.4 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 198.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...