Zařízení & příslušenství
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
198.2 mg
Protein
9.2 g
Kalorie
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Tuk
19.8 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
28.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Courgetti Carbonara
40min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Low Carb Cauliflower Stuffing
1hod. 15min.
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min.
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min.
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4hod. 20min.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2hod. 50min.
Dill Stuffed Peppers
5min.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1hod.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12hod. 10min.
Carrot and Chickpea Spread
15min.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.