Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

3.6 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g gram flour, plus extra for dusting
  • 80 g water
  • 70 g walnut oil
  • 1 garlic clove
  • 40 g onion, halved
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 15 g walnut halves
  • 400 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g vegan cheese, grated (see tip)
  • 1 Tbsp honey

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1342.5 kJ / 320.9 kcal
Protein
9.2 g
Sacharidy
28.4 g
Tuk
19.8 g
Nasycený tuk
1.5 g
Vláknina
6.5 g
Sodík
198.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty