Zařízení & příslušenství
Butternut Squash Masala Dosa
Příprava 40min.
Celkový 11hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (volitelně) vegan (see tip)150 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
433 mg
Protein
6 g
Kalorie
1283 kJ /
309 kcal
Tuk
21 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant-based Kitchen
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut Dhal
20min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Chick Pea Curry
35min.
Saag Paneer
13hod.
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min.
Chinese Noodles with Vegetables
35min.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min.
Vegetable Biryani
50min.
Chana Masala
45min.
Sweet Potato Curry
30min.
Pudla with Spinach and Paneer
1hod.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.