Zařízení & příslušenství
Dinkel-Roggen-Brot
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
25 Scheiben
Suroviny
-
Dinkel150 g
-
Roggen150 g
-
Weizenmehl (Type 1050)300 g
-
Hefe grob zerbröselt40 g
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz (volitelně)2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
335 kJ /
80 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Weizen-Dinkel-Brot
1hod. 30min.
Sesambrot
2hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min.