Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dinkel
- 150 g Roggen
- 300 g Weizenmehl (Type 1050)
- 40 g Hefe, grob zerbröselt
- 2 TL Sauerteig, trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz (volitelně)
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 335 kJ / 80 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Sesambrot
2 godz.
Bauernbrot
2h 20min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Fitnessbrot
1h 45min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dunkles Landbrot
3h
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min
Graubrot
2 godz.