
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dinkel
- 150 g Roggen
- 300 g Weizenmehl (Type 1050)
- 40 g Hefe grob zerbröselt
- 2 TL Sauerteig trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz (volitelně)
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser lauwarm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 80 kcal / 335 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 16 g
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Leinsamenbrot
1hod. 30min
Sesambrot
2hod.
Kürbiskernbrot
3hod. 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min
Bauernbrot
2hod. 20min