Dinkel-Roggen-Brot

Dinkel-Roggen-Brot

4.4 522 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
25 Scheiben

Suroviny

  • Dinkel
    150 g
  • Roggen
    150 g
  • Weizenmehl (Type 1050)
    300 g
  • Hefe grob zerbröselt
    40 g
  • Sauerteig trocken
    2 TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Brotgewürz (volitelně)
    2 TL
  • Salz
    2 TL
  • Apfelessig
    30 g
  • Wasser lauwarm
    350 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 3 g
Kalorie 335 kJ / 80 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...