Zařízení & příslušenství
Prötzeler Roggenbrot
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
20 Scheiben
Suroviny
-
Roggen150 g
-
Dinkel150 g
-
Weizenmehl Type 1050300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalorie
418 kJ /
45 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Sesambrot
2 Std.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Graubrot
2 Std.