
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Roggen
- 150 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser lauwarm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 45 kcal / 418 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Sesambrot
2hod.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1hod. 30min
Dunkles Landbrot
4hod.
Bierbrot
2hod.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Graubrot
2hod.
Bauernbrot
2hod. 20min