Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Roggen
- 150 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig, trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 418 kJ / 45 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Sesambrot
2h
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Roggenmischbrot
1h 15min
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Graubrot
2h