Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen

Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen

4.7 1.2K hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
25 Scheiben

Suroviny

  • Öl zum Einfetten
  • Roggen
    650 g
  • Sonnenblumenkerne
    100 g
  • Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    3 TL
  • Wasser
    600 g
  • Balsamico, dunkel
    20 g
  • Zuckerrübensirup
    15 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 4 g
Kalorie 458 kJ / 109 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...