
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 650 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 600 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 15 g Zuckerrübensirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 109 kcal / 458 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Sesambrot
2hod.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min
Schwarzbrot
3hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Walnussbrot
2hod. 40min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Vollwertbrot
2hod. 20min
Körnerbrot
1hod. 40min
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min