Zařízení & příslušenství
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
25 Scheiben
Suroviny
-
Öl zum Einfetten
-
Roggen650 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz3 TL
-
Wasser600 g
-
Balsamico, dunkel20 g
-
Zuckerrübensirup15 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalorie
458 kJ /
109 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Sesambrot
2hod.
Walnussbrot
2hod. 40min.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Schwarzbrot
3hod.
Kürbiskernbrot
3hod. 30min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min.
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Körnerbrot
1hod. 40min.