Zařízení & příslušenství
甜薯雞肉濃湯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
奶油40 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)250 克
-
紅甜椒 切丁(約1公分)50 克
-
鹽1 茶匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
高麗菜 切塊(約2公分)100 克
-
地瓜 切塊(約2公分)200 克
-
水300 克
-
鮮奶油50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.2 g
Kalorie
1230.5 kJ /
294.2 kcal
Tuk
32.8 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
4.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
愛上風味濃湯
12 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan