Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di farina di riso integrale (vedere condigli)
- 2 uova
- 100 g di zucchero di canna grezzo
- 90 g di margarina
- 1 cucchiaio di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
- 20 g di scorza di limone candita, a dadini (volitelně)
- olio di oliva q.b. per oliare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Crostini multigusto (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min