
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- ½ Bund Dill abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons klein
- 1 Zitrone geachtelt
- 1 rote Paprika in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 735 kcal / 3077 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Henderl in Rhabarber-Tomaten- Sauce mit Hirsenocken und Minzjoghurt
1hod. 40min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1hod. 25min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2hod. 20min
Fischfilet im Basilikumteig
1hod.
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2hod. 40min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13hod. 15min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1hod. 5min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Rucolasalat mit Granatapfel - Gavurdağ Salatası
20min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min