Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält, TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons, klein
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Lamm-Kebab
35min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
2h
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2u. 20min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2 Std. 40 Min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 godz. 15 min
Linguine mit Garnelen
35min