Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Thunfisch, frisch (Thunfischsteaks, à 200-250 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Olivenöl zum Beträufeln
- 25 g Grüner Pfeffer, eingelegt, abgetropft
- 500 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Bratensaucen-Paste
- Zitronensaft zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle, schwarz, zum Würzen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen, zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2817 kJ / 674 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Forellen des Bischofs
35 Min
Krabbencocktail
30 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 Min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 menit
Kalbstafelspitz
50 menit
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1j
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1j 20 menit
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 menit
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1j