Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Thunfisch, frisch (Thunfischsteaks, à 200-250 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Olivenöl zum Beträufeln
- 25 g Grüner Pfeffer, eingelegt, abgetropft
- 500 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Bratensaucen-Paste
- Zitronensaft zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle, schwarz, zum Würzen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen, zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2817 kJ / 674 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Schwarze Linguine
45 min
Forellen des Bischofs
35min
Linguine mit Garnelen
35min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min