Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Thunfisch, frisch (Thunfischsteaks, à 200-250 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Olivenöl zum Beträufeln
- 25 g Grüner Pfeffer, eingelegt, abgetropft
- 500 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Bratensaucen-Paste
- Zitronensaft zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle, schwarz, zum Würzen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen, zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2817 kJ / 674 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3h 15min
Fisch-Piccata
1 Std.
Seezungenröllchen
50 Min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 Min
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45 Min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min