Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butter
- 100 g Weißwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
-
1
TL Minze, frisch, gehackt
nebo 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Rinderfilet-Steaks (ca. 500 g, je 2,5 cm dick)
- 4 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert
- 12 Oliven (grün oder schwarz)
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1000 g Wasser
- 200 g Basmatireis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 Min
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1h 30min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 godz. 10 min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50 Min
Sommerliche Putenrouladen auf Zitronentagliatelle
1h 20min
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1 Std. 15 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1h 20min
Steak mit Bohnenpüree
40min