Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butter
- 100 g Weißwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
-
1
TL Minze, frisch, gehackt
nebo 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Rinderfilet-Steaks (ca. 500 g, je 2,5 cm dick)
- 4 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert
- 12 Oliven (grün oder schwarz)
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1000 g Wasser
- 200 g Basmatireis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1 Std. 15 Min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40 min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1小时 35 分钟
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2 Std. 15 Min
Fischbrühe
30 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 Std. 30 Min
Karpfengulasch
55 Min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min