Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 800 g Lammhüftsteak bzw. Lammfilet, in Stücken (4 cm)
- 200 g Paradeiser, geachtelt
- 400 g Erdäpfel, festkochend, geachtelt
- 250 g Fisolen, frisch, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 4 Schalotten, halbiert
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 4 Zweiglein frischer Rosmarin
- 100 - 150 g Feta, in Scheiben
- 1200 g Wasser, etwas mehr für den Reis
- 150 g Vollkorn-Basmatireis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2709 kJ / 646 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1h 15min
Gemüsereis mit Lamm
40 min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Hähnchen-Gemüse-Topf
1h
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min
Hähnchenbrust Genovese
35 min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Lachs mit Brokkoli, Couscous und Honig-Senf-Sauce
45 min