Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 800 g Lammhüftsteak bzw. Lammfilet, in Stücken (4 cm)
- 200 g Paradeiser, geachtelt
- 400 g Erdäpfel, festkochend, geachtelt
- 250 g Fisolen, frisch, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 4 Schalotten, halbiert
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 4 Zweiglein frischer Rosmarin
- 100 - 150 g Feta, in Scheiben
- 1200 g Wasser, etwas mehr für den Reis
- 150 g Vollkorn-Basmatireis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2709 kJ / 646 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Lammragout
1 godz.
Lammtopf Pichelstein
50min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 min
Gefüllte Poulardenbrust mit Morcheln und Ingwer-Karotten
50min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1 godz.
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50min