Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1j 20 menit
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Pulpo
2j
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3sa
Linguine mit Garnelen
35 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min