Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Lachsforellen-Schiffchen mit Sternfrucht und Kokosreis
40min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Linguine mit Garnelen
35min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min