Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Linguine mit Garnelen
35min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min