
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 100 g Langkornreis
- 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Eier
- 3 EL Zitronensaft
- ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 134 kcal / 559 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1hod. 15min
Gulab Jamuns
2hod. 30min
Asturische Fischsuppe
35min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35min
Süße Briouats
35min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
1hod.
Marokkanische Bohnensuppe
45min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1hod.
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min