Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 70 g de leche
- 5 g de levadura prensada fresca
- 120 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 10 g de aceite de oliva
Montaje
- 4 salchichas de Frankfurt o Viena gruesas de aprox. Ø 2,5 x 15 cm
- aceite de oliva
- 50 - 100 g de kétchup para servir
- 50 g de mostaza para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 416.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1 godz. 15 min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30min
Burger de pollo con tomates secos
1 godz.
Quesadillas de pavo, huevo duro y aguacate
30min
Palitos crujientes con semillas
30min
Langostinos con mojo verde
45min
Polos ricos en proteínas
4 Std. 30 Min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30min
Pizza capresse
45min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Crostini de tomate y mozzarella
20min
Palitos de queso y orégano
2 godz.