Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g rote Paprika, in Stücken
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 400 g stückige Tomaten
- 250 g Reis, parboiled (Garzeit ca. 20 Minuten)
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Tomatenmark
-
4
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 125 g)
nebo 4 Lachsfilets, TK (à 125 g), aufgetaut, abgetropft - 50 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2580 kJ / 617 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Garnelencurry
35min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Lachs-Risoni-Bowl
50min
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1 Std.
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Fisch-Pasta
40min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min