Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 700 g Rindergulasch, in Stücken (ca. 2-3 cm)
- 1 TL Zucker
- 40 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 500 g Wasser
- 2 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1000 g Schupfnudeln, aus dem Kühlregal
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüseragout mit Frikadellen
55min
Kürbis-Frikadellen mit Butter-Lauch
1h 30min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Putenschnitzel-Gnocchi-Auflauf mit Ratatouille-Sauce
50min
Hähnchen mit Zucchini-Möhren-Reis
45 min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1 Std. 50 Min
Kürbis-Hack-Auflauf
1h 10min
Gnocchi-Kürbis-Auflauf mit Hackfleischsauce
1h
Bratwurst-Kürbis-Bolognese
50min
Kartoffel-Kürbis-Gulasch
40 min
Kürbis-Chili Con Carne
50min
Schweinefilet mit Apfel-Kürbis-Sauce
30 min