Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat

Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat

4.5 999 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 Portionen

Suroviny

Gefüllte Spitzpaprika
  • Feta in Stücken
    70 g
  • Zwiebel (50 g), halbiert
    1
  • Rinderhackfleisch
    200 g
  • Tomatenmark
    15 g
  • Sambal Oelek
    1 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • rote Spitzpaprika (à ca. 150 g), längs halbiert, entkernt
    2
  • Wasser
    500 g
Joghurt-Spinat
  • Knoblauchzehe
    1
  • Minze abgezupft
    3 Stängel
  • Öl
    20 g
  • Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, ausgedrückt (Abtropfgew. ca. 300 g)
    1 Pck.
  • Joghurt, 10% Fett
    150 g
  • Salz
    1 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 35 g
Kalorie 2344 kJ / 556 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...