Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gefüllte Spitzpaprika
- 70 g Feta, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 200 g Rinderhackfleisch
- 15 g Tomatenmark
- 1 TL Sambal Oelek
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 rote Spitzpaprika (à ca. 150 g), längs halbiert, entkernt
- 500 g Wasser
Joghurt-Spinat
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 20 g Öl
- 1 Pck. Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, ausgedrückt (Abtropfgew. ca. 300 g)
- 150 g Joghurt, 10% Fett
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2344 kJ / 556 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Low Carb Zucchini-Lasagne
45min
Low Carb Flammkuchen
1 Std. 20 Min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Schnittlauch-Muffins im Schinkenkörbchen
40min
Low Carb Lasagne
1h 40min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50min
Tex-Mex-Salat
40min
Hähnchenröllchen mit Möhren-Pommes
1 Std.
Low Carb Thunfischpizza
1 Std.
Tomaten-Burger
30min
Low Carb Pizza mit Hähnchen
1 Std.