Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Hähnchenbrustfilet, in Stücken (2 x 2 cm )
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 ½ TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 Zitrone, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 80 g Manchego Käse, alt, in Stücken
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Zweige Thymian, davon 4 Zweige abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli)
- 50 g Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Geflügelbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleischrisotto
40min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Risotto milanese
35min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45min
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45min
Mais-Risotto
35min
Pasta nach Paella Art
30min
Safran-Hühnchen-Penne
35min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 min
Risotto alla Milanese
35min