Poulet mariné cuit sur la braise

Poulet mariné cuit sur la braise

4.7 27 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
4 portions

Suroviny

La veille
  • 4 cives coupées en tronçons de 5 cm
  • 4 brins de persil frais effeuillés
  • 2 gousses d'ail dégermées
  • 1 oignon doux coupé en huit
  • ½ piment vert frais épépiné et coupé en rondelles
  • le jus d'un citron vert
  • le jus d'un citron jaune
  • 40 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 poulet ouvert en crapaudine (demandez à votre boucher)
Le jour même
  • ½ piment vert frais épépiné et coupé en rondelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 29 g
Kalorie 1207 kJ / 287 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...