Kompatibilní verze
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 90 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 6 feuilles de basilic frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 320 g de pâtes sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3881.3 kJ / 923 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 124 g
- Tuk
- 32.8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 658.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 dk
Spaghetti aux anchois et huile piquante
40 dk
Chorba tunisienne
45 dk
Granité fraise et tomate
Žádné hodnocení
Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu
1sa
Riz cantonais
45 dk
Chakchouka à l'avocat
25 min
Bouillon volaille riche en collagène
12 Std. 10 Min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 dk
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 dk
Pâtes complètes, sauce au basilic
30 Min
Riz fondant aux légumes
25 min