Kompatibilní verze
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 90 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 6 feuilles de basilic frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 320 g de pâtes sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3881.3 kJ / 923 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 124 g
- Tuk
- 32.8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 658.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne à la tunisienne
1 Std. 15 Min
Bolognaise express
20 min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Riz cantonais
45 min
Poisson à la chermoula, couscous vert
45 min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Riz épicé aux lentilles et aux oignons frits
1 Std. 15 Min
Pâtes à la tunisienne
35min
Riz au poulet de Hainan, soupe de légumes et œuf à la vapeur
1h 25min
Cannelloni sauce bolognaise
1 Std. 15 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min