
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'ail
- 5 - 10 g d'aiguilles de romarin frais
- 90 g d'huile d'olive
- 800 g de gigot d'agneau désossé en une seule pièce
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 200 g d'oignons coupés en quartiers
-
1 ½ - 2
c. à café de fond de viande maison
nebo 1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun) - 1 c. à café de paprika doux en poudre (volitelně)
- 850 - 950 g d'eau
- 500 g de pommes de terre nouvelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 810 kcal / 3393 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1106 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gambas au romarin
40min
Navarin d'agneau printanier
1hod. 25min
Osso-buco cuisson lente
1hod. 50min
Blanquette de veau cuisson lente
2hod. 10min
Daube d'agneau aux artichauts
1hod.
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9hod.
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4hod. 45min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4hod.
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4hod. 10min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13hod. 50min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1hod. 10min
Poulet à l'ail
50min