Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

4.4 98 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 45min.
4 portions

Suroviny

  • 60 g d'ail
  • 5 - 10 g feuilles de romarin frais
  • 90 g d'huile d'olive
  • 800 g de gigot d'agneau désossé en une seule pièce
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 200 g d'oignons coupés en quartiers
  • 1 ½ - 2 c. à café de fond de viande maison
    1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
  • 1 c. à café de paprika doux en poudre (volitelně)
  • 850 - 950 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre nouvelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1106 mg
Protein 40 g
Kalorie 3393 kJ / 810 kcal
Tuk 59 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...