Buttermilk corn cakes
TM6 TM5 TM31

Buttermilk corn cakes

4.4 (39 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g unsalted butter, plus extra for frying
  • 250 g buttermilk
  • 2 eggs
  • 80 g polenta
  • 150 g plain flour
  • 1 tsp baking powder
  • ¼ tsp salt (see Tips)
  • 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, for frying

Nutriční hodnoty
na 4 portions
Kalorie
8488.7 kJ / 2021.1 kcal
Protein
47.4 g
Sacharidy
176 g
Tuk
125.3 g
Nasycený tuk
51.6 g
Vláknina
5.7 g
Sodík
1434.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty