Buttermilk corn cakes

Buttermilk corn cakes

4.4 39 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 25min
4 portions

Suroviny

  • unsalted butter plus extra for frying
    50 g
  • buttermilk
    250 g
  • eggs
    2
  • polenta
    80 g
  • plain flour
    150 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt (see Tips)
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • olive oil for frying

Nutriční hodnoty na 4 portions

Kalorie 2021.1 kcal / 8488.7 kJ
Protein 47.4 g
Tuk 125.3 g
Sacharidy 176 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 51.6 g
Sodík 1434.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...