Zařízení & příslušenství
Buttermilk corn cakes
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
1434.9 mg
Protein
47.4 g
Kalorie
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Tuk
125.3 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
51.6 g
Sacharidy
176 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Gruyère salmon patties with salad
1hod. 20min.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min.
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1hod. 50min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Camille carrot and almond cakes
1hod. 10min.
Lemon curd easter biscuits
1hod. 30min.
Florentine potato cakes
40min.
Yoghurt soup cups
1hod. 10min.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min.
Salmon filo spiral
1hod. 10min.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1hod. 15min.
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min.