Buttermilk corn cakes

Buttermilk corn cakes

4.4 40 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • unsalted butter plus extra for frying
    50 g
  • buttermilk
    250 g
  • eggs
    2
  • polenta
    80 g
  • plain flour
    150 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt (see Tips)
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • olive oil for frying

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 1434.9 mg
Protein 47.4 g
Kalorie 8488.7 kJ / 2021.1 kcal
Tuk 125.3 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 51.6 g
Sacharidy 176 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...