Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1040 g water
- 1 fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 3 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- bread or crackers of choice, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 357.8 kJ / 85.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 69.1 mg
Alternativní recepty
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Beef stock paste
3 Std.
Crayfish pâté
4h 45min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Herby potato salad with crisp topping
50 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Delicious lemon pudding
55min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min