Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3682 kJ / 879 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 29 g
Alternativní recepty
Meat Loaf
1h 20min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Jasmine Rice
35 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min