Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 521 mg
Alternativní recepty
Chicken Rendang
45min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Curry Chicken
1h
Sambal Belacan
10 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Shallot Oil
25min
Nyonya Spice Paste
15min
Dried Shrimp Sambal
55 Min