Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 521 mg
Alternativní recepty
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Curry Chicken
1 Std.
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Shallot Oil
25 Min
Curry Fish
35 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min