Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 100 g fennel, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 400 g pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)
- 150 g dry white wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g cream cheese with herbs
- 200 g orzo (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 3339.2 kJ / 798.1 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 47.7 g
- Nasycený tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1426.1 mg
Alternativní recepty
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Soy Dressing
5min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Pasta alla Nerano
40min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min