Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 100 g fennel, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 400 g pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)
- 150 g dry white wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g cream cheese with herbs
- 200 g orzo (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 3339.2 kJ / 798.1 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 47.7 g
- Nasycený tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1426.1 mg
Alternativní recepty
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h