Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

3.6 63 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
  • 30 g di mandorle pelate + q.b.
  • 650 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo penne
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 43.1 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 1699.7 kJ / 406.4 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 62.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...