Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
- 30 g di mandorle pelate + q.b.
- 650 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- formaggio vegano in scaglie q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699.7 kJ / 406.4 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 62.9 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 43.1 mg
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45min
Risotto rosmarino e speck
25min
Casarecce risottate al limone
30min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min