Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

3.6 54 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di olive taggiasche denocciolate + q.b.
    100 g
  • di mandorle pelate + q.b.
    30 g
  • di acqua
    650 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pasta secca tipo penne
    320 g
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 406.4 kcal / 1699.7 kJ
Protein 12.5 g
Tuk 13 g
Sacharidy 62.9 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sodík 43.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...