Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di calamari freschi, puliti e tagliati ad anelli
- 2 filetti di acciuga
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 965.5 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 13.6 g
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Moscardini al limone
30min
Insalata di calamari
55min
Alici alla Reggina
45min
Seppioline al vino bianco
25min
Calamari in umido
55min
Baccalá alle olive
25min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Lumachine in rosso
1h 40min
Calamari cipolle e patate
50min
Polpetti all'inferno
40min