
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di calamari freschi puliti e tagliati ad anelli
- 2 filetti di acciuga
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 230.8 kcal / 965.5 kJ
- Protein
- 25.7 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 1.3 g
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1hod.
Polpetti affogati
45min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1hod.
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Polpo al vino rosso
1hod.
Calamari alla napoletana
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.