
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di bottarga a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 610.8 kcal / 2557.1 kJ
- Protein
- 25.2 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1hod. 10min
Risotto con crema di asparagi
50min
Pasta con crema di fave e salmone
35min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min