Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di bottarga a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2557.1 kJ / 610.8 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1 Std. 20 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min