Farfalle asparagi e bottarga

Farfalle asparagi e bottarga

4.6 61 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipollotto a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 60 g di bottarga a fettine

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 25.2 g
Kalorie 2557.1 kJ / 610.8 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 29.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...