Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- 300 g di calamari freschi, puliti e ad anelli
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pepe rosso
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40min
Moscardini al limone
30min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Insalata di calamari
55min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Insalata di calamari al limone
35min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Polpo agli agrumi
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Insalata di calamari e pesche
40min