Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di tranci di pesce spada a tocchetti (3-4 cm)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Spada alle erbe con olive
40 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min