Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de carottes, coupée en bâtonnets
- 200 g de blancs de poireau, émincé dans la longueur
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g de saumon frais, détaillé en cubes (3 cm env.)
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de farine
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 25 g de beurre demi-sel
- 400 g de champignons des bois frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Lotte à la provençale
50 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1 godz.
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1 godz.
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Blanquette de cabillaud
55 Min