Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de carottes, coupée en bâtonnets
- 200 g de blancs de poireau, émincé dans la longueur
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g de saumon frais, détaillé en cubes (3 cm env.)
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de farine
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 25 g de beurre demi-sel
- 400 g de champignons des bois frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Curry de poisson
45 min
Poisson au curry
55 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Blanquette de cabillaud
55 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Osso-buco de lotte
45 min
Cassolette de poissons
1h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min